Не бяха дни
а хубави мечти
израснах аз
сред вас роднини.
Посрещахте ме често
при вас отсядах аз
харесваше ми всичко
и слушах ви в захлас
Така измина време
отново съм сред вас
но вече пораснах
и чуйте моя глас.
Обичахте ме много
и грижа бях за вас
аз също ви обичах
и шепнех го на глас.
Но бързо пораснах
и станах жена
в борбата с живота
започва сега.
Ще крача самичка
в този живот
другар ще намеря
ще сложа хомот.
01.06.2013год
© Кармен николова Всички права запазени