9.01.2016 г., 21:21 ч.

Съдбовен изпит... 

  Поезия » Любовна
314 0 3

Съдбата разнежнена спря се при нас,
приглади свенливо косите,
с любов ни ориса във ранния час,
отвори за щастие очите.

Преди тя странеше от нашия път,
а ние вървяхме  покорни,
и вечно виновни без дъх,  и без съд,
в домът си живяхме...  бездомни.

Сега ни събра да изпита сърца,
дали битие ще преборим,
дари ни с подарък... с открити лица,
съдба да градим, без да молим. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??