16.09.2007 г., 22:59 ч.

Сълза след сълза 

  Поезия
418 0 3
Вървя с навалицата през душата,
за да прогоня мрака, сивотата.
Протегнати ръце ме спират,
множат се, чак ме задушават.
Дори наричат ме Божествена
и искат да ме притежават!

А аз... индиго вече избледняло,
лист след лист, дарявала...
сълза подир сълза, изплакала...

Открила, собственото си значение,
прераждам се във ново измерение!

... Да бях поне една сълза, оставила...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??