26.04.2018 г., 0:08 ч.

Сълзите на сърцето 

  Поезия » Свободен стих
322 0 0

Блика изворът –

излива белоснежната вода.

Топлината диша

в моята душа.

 

Белоснежни са косите

на зимата, 

която си отива.

Топлата усмивка – 

на вятърът от юг,

косите разрошава.

 

Белите очи

на звездите по небето –

гаснат –

на утрото в топлата прегръдка.

 

Обич неизречена –

угасва премръзнала –

в огнедишащо сърце.

© Виолета Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??