15.01.2006 г., 13:05 ч.

Сън 

  Поезия
708 0 4



Вървя по тясната пътека -

 наоколо ме гледат високи и стройни дървета.

Вървя, а не зная на къде - 

 усещам погледите на скрити зверове.

 

Вървя, съпровождана от гробна тишина,

Но в сърцето си усещам очакваща ме светлина.

Вървя и когато ти се появяваш, с ръката си протегната към мен,

Сънят прекъсва своето приключение, а аз започвам новият си ден.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??