10.07.2018 г., 23:24 ч.

Сън за спомен 

  Поезия » Любовна
410 0 1

От доста време сън не ме лови, 

пак и пак възглавниците сменях. 

Сгушила се в синкавия мрак, 

спомените наши за сълзи разменях. 

 

И леглото старо с ново подмених. 

А ако напусна тази наша къща? 

И накрай света да заживея, 

сърцето пак при теб ще ме връща. 

 

Не било е от предметите,

не е и от нощите мразовити. 

Липсват ми парещите ласки

в  далечното минало завити.

 

 

 

 

 

 

© Айше Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Предметно- образната ти поезия е интересна, Айше. С интерес бих прочел още от теб. Поздрави.
Предложения
: ??:??