12.10.2008 г., 17:00 ч.

Сънувах есен 

  Поезия » Друга
670 0 6

Сънувах усмихнати хора,

търсещи във вятъра опора.

Сънувах влюбени тела,

живеещи в тяхна си мечта.

Сънувах разпилени коси,

бягащи към златните гори.

Сънувах вихър от листа

как завладява града.

Сънувах, че дъжд вали.

Сънувах, че огън гори.

В миг отворих очи

и видях красота,

видях, че беше дошла есента!

© Кристияна Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??