2.08.2019 г., 13:17 ч.

Сънуваш ли в бяло 

  Поезия » Друга
420 1 10

Сънуваш ли бялата зима,

онази където се връщаш

премръзнал, но радостен вкъщи

и мама те чака на прага.

 

Сънуваш ли първата пролет,

онази вълшебната, бяла...

Където под цвят на череша

на татко си стискаш ръката.

 

Сънуваш ли топлото лято,

морето и чайките бели.

Сънуваш ли вятърът южен

и детските стъпки по плажа.

 

Сънуваш ли своята есен

подпряла нозе на стената.

Наяве, насън тя палува,

косите ти бели рисува.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??