22.10.2005 г., 12:05 ч.

Сърце 

  Поезия
844 0 4
Надеждата в мене се скри
от хорските думи дълбоко.
Сърцето да топли,
да не е само,
изстрада то толкова много.
И колко е малко ...
а как го боли...?
Не може да вика..,
да моли...
Не ще се намери и някой, дори
в дланта си за миг да го сгрее.
Разкъсано, тихо в гръдта ми тъжи
и кървави сълзи пролива.
Приятелю, спри!
Подай му мечти!
И вечно за теб ще се бори.
Не ще те измами,,но само помни,
болеше го толкова много.
Парченцата малки едва залепи,
не го наранявай отново!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??