3.11.2011 г., 11:12 ч.  

Сърце и разум 

  Поезия » Любовна
1196 0 10

 

 

За раздяла…

време настъпи.

Болката, тя…

кога ще отстъпи.

 

Разумът казва -

друго не може.

Сърцето иска

пак да отложи.

 

Отлагахме дълго,

бях ли щастлива.

Повече болка -

останах без сила.

 

Разумът казва -

стига, не трябва.

Нека си иде,

щом не те радва.

 

Сърце, разум...

какво да ги правя.

Те ме разпъват,

съдбата решава.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??