28.06.2013 г., 21:41 ч.

Съседи 

  Поезия » Пародии
653 0 6


                                    СЪСЕДИ

 

                                     Откакто

                                     почина мъжът ù

                                     Тя сне гарда

                                      и е с него

                                     Той -

                                     още не може да повярва

                                     на късмета си

                                     крачат към пазара

                                    Тя – горда и хубава

                                     с жълтата шапка за петък

                                    Той - с чанта до нея

                                     без да се усети

                                     тя пак ще я препълни

                                     с краставици

                                     които после

                                     ще реже със съжаление…

                                     той ще прелиства до нея

                                     2-ра младост

                                     и ще се учудва

                                     че има толкова

                                     много самотници…

 

                       

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??