СЪСЕДИ
Откакто
почина мъжът ù
Тя сне гарда
и е с него
Той -
още не може да повярва
на късмета си
крачат към пазара
Тя – горда и хубава
с жълтата шапка за петък
Той - с чанта до нея
без да се усети
тя пак ще я препълни
с краставици
които после
ще реже със съжаление…
той ще прелиства до нея
2-ра младост
и ще се учудва
че има толкова
много самотници…
© Радка Миндова All rights reserved.