23.10.2018 г., 11:55 ч.

Състезание 

  Поезия » Свободен стих, Друга
552 2 12

Уморен съм от надпреварата.

От състезанието по благополучие.

Финалът е мираж в пустиня.

Състезателите се множат.

Пистата става все по хлъзгава.

Правилата постоянно се променят.

Правилото е, че няма правила!

Фалстарт, след фалстарт.

Публиката - апатична.

Съдиите - корумпирани.

Отказвам се! 

Събирам съкровищата си...

... на Небето!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??