Уморен съм от надпреварата.
От състезанието по благополучие.
Финалът е мираж в пустиня.
Състезателите се множат.
Пистата става все по хлъзгава.
Правилата постоянно се променят.
Правилото е, че няма правила!
Фалстарт, след фалстарт.
Публиката - апатична.
Съдиите - корумпирани.
Отказвам се!
Събирам съкровищата си...
... на Небето!
© Хари Спасов All rights reserved.