14.04.2010 г., 11:32 ч.

Сътворение 

  Поезия » Еротична
1443 0 16

               Сътворение


Когато с дъх сътворяваме музика
и светлината през нас струи…
тогава всяка мечта е приказка…
Съвсем истинска… без бодли…

Разцъфват смутените трепети…
Притичват избраните сънища…
Разголваме сетивата си шеметно…
Забравяме тъжните кръстопътища…

И всеки миг е нова реалност…
Без значение после дали ще боли…
Аз и ти – чудно съзвездие бяло…
в синхрон със Луната трепти…

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??