12.11.2012 г., 8:59 ч.

Сътворението... 

  Поезия » Друга
378 0 2

 

Сътворението...

                     на С...

 

На нощта от лунния восък

искам да те извая

и с първото докосване

гърдите ти да направя;

 

като диви портокали

със тъмни пъпки в средата,

но когато ги погаля

да се се втърдяват  на камък;

 

а в ханша ще позакръгля

и бедрата ще поизтегля,

та щом ги залюлееш и тръгнеш:

да се спира Светът да те гледа...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??