2.12.2023 г., 18:30 ч.

"Съвремие" 

  Поезия » Гражданска
134 0 0

Войни-като запалени от клечка.

Вихрушки, бури и убийци – клони.

Природата превръща се във пречка

да можем свойте цели да догоним.

 

Какво е да обичаме и мразим

ще трябва в тоя хаос да загърбим.

От колко хищника да се опазим

ще бъде наш'та грижа първа.

 

Опасности от всеки ъгъл дебнат.

Животът стана къс като отсечка..

Дрогиран изрод във колата е полегнал

и дебне да нападне като мечка.

 

Сега на практика се учим

стомана как се закалява.

В най-трудния и тежък случай

Без Господ никой не остава..

 

                                  01.12.2023г.

                                 Пловдив

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??