23.02.2011 г., 20:47 ч.

* * * (Съвсем естествена е) 

  Поезия » Друга
421 0 1

Съвсем

естествена е

понякога

тишината

на фронта,

боравещ

с алюзии!

 

13.02.2011 г.

© Добромир Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??