Feb 23, 2011, 8:47 PM

* * * (Съвсем естествена е) 

  Poetry » Other
457 0 1

Съвсем

естествена е

понякога

тишината

на фронта,

боравещ

с алюзии!

 

13.02.2011 г.

© Добромир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??