На Владо Любенов
В поезия и бeлетристика
той търси своето спасение.
Слова, от истина до мистика
до нас достигат в мигновения
на болка, радост и обичане
към преживяните му драми
в ритмично, метрономно тичане
достойни за Оскар и Грами.
© Иван Христов Всички права запазени