24.10.2007 г., 11:26 ч.

Теб и Мен 

  Поезия » Любовна
1240 0 4

Поглеждал ли си някога в очите си,

защото аз гледах в тях всеки ден

и виждах болката, мъката и сълзите си,

проляни не за теб, а за мен !

Колко тъжна и грозна е злобата в теб,

колко подло и недостйно е мълчанието ти,

с което избяга не от мен, а от себе си...

Любовта е странен хамелеон и

непредвидена буря, но истината в нея

или я има, или я няма... нито ти,

нито аз я заслужихме!

Надникнал ли си вече в нечие друго сърце,

за да видиш, че всеки търси и иска любов!

Колко ли страх и гняв си таял не в себе си, а в мен,

защото вече зная, че ти нямаш сърце

и ще потънеш самотен в безкрая!

Аз ще те забравя, навярно и ти мен...

Животът продължава, но само за тези, които имат сърце!

 

 

 

© Надежда Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искрено ви благодаря ... Особено за прекрасният съвет на Маги!!! Целувки
  • Наранена си.Не вземай прибързани решения!
    Силен стих!Поздравления!
  • Прости, забрави и продължи свободна
    пътя си. Хубаво стихотворение.С обич.
  • Това е една малка част от чувствата ми към един лъжец и страхливец, когото обичах цели три години ... Може би болката все още спира музата ми ...
Предложения
: ??:??