13.01.2009 г., 9:43 ч.

Теория на относителността 

  Поезия » Гражданска
465 0 1

Чета книги, които ги няма.

Разглеждам природа, която я няма.

Срещам се с хора, които ги няма.

Прибирам се в стая, която я няма.

Тиктакат часовници, които ги няма.

Бяло е яйцето, което го няма.

Говори животът, който го няма.

В мен е любовта, която я няма.

Става онова, което го няма.

Върша онова, което го няма.

И така нататък, което го няма.

Върти се Земята, която я няма.

 

Оглеждам се в огледало, което го няма.

И не се учудвам - мен също ме няма!...

© Величко Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??