19.03.2021 г., 7:39 ч.

Ти решаваш 

  Поезия » Друга
584 0 1

Аз мога да ти подсигуря 

максимален комфорт и разположение.

Само ти обаче решаваш 

дали да бъдеш себе си.

Мога да те срещна с враждебност, 

а защо не - с безразличие.

Но не от мен зависи 

доколко ще бъдеш личност.

 

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »

25 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??