10.03.2009 г., 13:52 ч.

Тишината 

  Поезия » Друга
489 0 3

 

Тишината

пак докарва спомени.

Топли и студени,

близки и далечни,

тъжни,

влажни,

мрачни

и престорени.

Тишината

пак докарва спомени.

От никъде не идва шум.

Дали това е всичко?

Тишина...

Дали това е всичко?

Ето първите лъчи

изгряват.

Събужда се шума -

хармония от звуци.

Разтърсваща промяна.

Промяна,

във която няма тишина

и няма пак лъжи,

потънали във прах

ненужни спомени.

Животът продължава -

Вечно.

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??