Т О Г А В А
Когато времето отлита
и всяка дума се топи,
преди да тръгне от сърцето.
Кога за обич зажадняла –
разбива сухи ледове
душата в тебе онемяла.
Когато утрото залязва
преди да мине през деня
и не намира топла пазва,
ТОГАВА вехнат цветовете,
без да потънат във роса
и суша с болка в теб са влети.
© Стойна Димова Всички права запазени
Поздрави, Стойна!