Днес всичко е толкова бяло.
Красиво, чисто и тихо.
Земята си има снежно одеало.
За обич сърцата се откриха.
Днес всичко е толкова цяло.
Истинско, добро и прекрасно.
Сякаш приказката е оживяла,
а в живота няма нищо ужасно.
Днес и любовта ми е по-крепка.
Целувам Снежанка, тя отваря очи.
По миглите й щастие трепка.
Ето го принца от нейните мечти.
© Васил Георгиев Всички права запазени