21.06.2018 г., 9:18 ч.

Това, което Господ ми прости 

  Поезия
668 3 9

 

ТОВА, КОЕТО ГОСПОД МИ ПРОСТИ

Ранява тази мисъл. Не прощава!
След нея се отваря празнота…
Душата ми внезапно обеднява

и губят смисъл малките неща.

 

Сред спомени потъвам, да открия
изгубена отрано светлина.
Като че ли след някаква магия

съм придобила друга същина…

 

А покрай мен минават нови зими
и се редуват с истински лета -
снегът рисува ледени килими,
заместени от черги на цветя…


Но аз съм вътре - в моята си драма,
и болката неистово кънти!

Осъдих се задълго! Не прощавам
това, което Господ ми прости…

Румяна Попова-Бакърджиева /ruba/

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??