10.06.2009 г., 23:06 ч.

Този град 

  Поезия
766 1 15

                   

                       В този град, в който сипят се люляци,

                       по косите на пътища спрели,

                       всеки дъх е начало жадувано,

                       всеки миг се превръща във време.

 

                       Тук събуждат се хора и улици,

                       във очите на синята утрин,

                       оживява площадът, минутите,

                       отброяват тревоги и чувства.

 

                       А годините спират следите си

                       и ухае небето на вечност...

                       Този град - толкоз малък, но истински,

                       носи целия свят. Във сърцето си.

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??