22.01.2017 г., 23:17 ч.

Трансплантация 

  Поезия » Друга
310 1 1

Трансплантация

 

От толкова много зор, да се моли

за нищо да не скърбя,

душата ми, гòрката, хвана мазоли

и съвсем загрубя.

 

И когато животът ми рестартира,

тя стана безчувствена.

Наложи се да я ампутира

и ми трансплантира изкуствена.

 

Белодробните и сърдечни части,

износени от бягане,

подмени последователно. На части.

И станах въздух под налягане.

 

Явно, съм била част от програма

на експериментален проект.

По-лека съм, със шест грама.

И изкуствен интелект.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оригинално - въздух под налягане с изкуствен интелект! Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??