2.02.2013 г., 17:16 ч.

Тревога за Петльо 

  Поезия » За деца
701 0 13

Петльо важно се разхожда

в двора ни отпред.

От снега похапва сладко

все едно е сладолед.

 

Аз тревожа се за него,

ще настине май.

После как ще кукурига,

що е болест той не знай.

 

Трябва аспирин да пие,

чай от лайка ще сваря.

Гърлото му с шалче ще покрия,

ама че беля!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??