Feb 2, 2013, 5:16 PM

Тревога за Петльо 

  Poetry » For kids
699 0 13

Петльо важно се разхожда

в двора ни отпред.

От снега похапва сладко

все едно е сладолед.

 

Аз тревожа се за него,

ще настине май.

После как ще кукурига,

що е болест той не знай.

 

Трябва аспирин да пие,

чай от лайка ще сваря.

Гърлото му с шалче ще покрия,

ама че беля!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??