16.04.2021 г., 8:33 ч.

Тропчо 

  Поезия » Друга
431 2 3

Кой на двора тропка

с мънички крачета?

Троп, троп - троп. Троп, троп - троп...

Да не би да са козлета?

 

Хвърка шарената топка,

бягат младите петлета.

Троп, троп - троп. Троп, троп - троп...

Да не би да са мечета?

 

Кой на двора тропка,

кой играе с топка?

Трифон, бабиното внуче,

с новички обувки тропка.

 

Троп, троп - троп. Троп, троп - троп...

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??