Apr 16, 2021, 8:33 AM

Тропчо 

  Poetry » Other
434 2 3

Кой на двора тропка

с мънички крачета?

Троп, троп - троп. Троп, троп - троп...

Да не би да са козлета?

 

Хвърка шарената топка,

бягат младите петлета.

Троп, троп - троп. Троп, троп - троп...

Да не би да са мечета?

 

Кой на двора тропка,

кой играе с топка?

Трифон, бабиното внуче,

с новички обувки тропка.

 

Троп, троп - троп. Троп, троп - троп...

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??