Оставам завинаги твоя –
от първата пъпка до покоя.
Годините веч не броя,
времето с чувствата отлетя.
Сега е спокойна вълна –
без рана, без нежност и малко тъга.
Няма я младостта,
в съня прегърната стократно
и върната на времето обратно.
Ти си тук!
Аз съм твоя!
Не искам вече да броя
дните до неделя.
Съдбата има своя воля.
© Василка Ябанджиева Всички права запазени