21.04.2012 г., 9:33 ч.

Умора 

  Поезия » Философска
433 0 0

За кой ли път душата се покри.

Ами сега? Претърсват я до голо.

В зениците ми пламъче мъжди -

отчаян опит да я заговорят.

И току виж ми писне да мълча,

пак ще привиждат заговори.

Оката, а езикът ù - кама -

душата моли отпуска по болест.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??