21.05.2008 г., 8:36 ч.

Унисон 

  Поезия » Любовна
531 0 10
Прозирам в теб чрез слово многолико...
То сплита се едно във друго с тътен
и безпорядъчно красиво е
със своята безкрайно нежна тъкан...
Тя слива се във мене амалгамно
и се натрупва със изваждане...
Аз чезна в нея моногамно,
товарът ми полекичка олеква...
В калъп не ща да се побирам,
перото до баналност да насилям...
В живота с теб и с вкус надничам
незакована... в лист хартия.








© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??