19.09.2019 г., 8:04 ч.

Уравнения 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Друга
353 1 9

Две кокошки, две прасета,

десет нутри, три телета,

осем раци, шест овнета.

_____________________________

Всичко прави: ЗООЛЕНД

 

 

Две "подложки", две ченгета,

десет мутри, три лекета,

сто простаци, шест "ментета".

________________________________

Всичко прави: ПАРЛАМЕНТ

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??