3.02.2018 г., 18:48 ч.

Усмихната тъга 

  Поезия » Свободен стих, Друга
385 2 3

Тъгата ми,
щом те срещне 
в меандрите на сърцето ми,
се усмихва.
След всичките ѝ
опити да те унищожи,
най-после разбра,
че самоубийството не е решение.
Трябва да обичаш себе си.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??