17.04.2019 г., 7:55 ч.

Успяващите 

  Поезия
287 1 5

Цял живот бе мил и мазен,

допълзя до поста важен.

 

Донос тук, донос там,

стана той човек голям.

 

Този е голям нахалник,

става значи за началник.

 

Казват слаб е ученик,

но пък има вуйчо политик.

 

Щом интригата владее,

няма начин, ще успее.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??