Цял живот бе мил и мазен,
допълзя до поста важен.
Донос тук, донос там,
стана той човек голям.
Този е голям нахалник,
става значи за началник.
Казват слаб е ученик,
но пък има вуйчо политик.
Щом интригата владее,
няма начин, ще успее.
© Хари Спасов All rights reserved.