25.09.2012 г., 10:31 ч.

В Бермудския триъгълник... 

  Поезия » Пейзажна
421 0 2

В Бермудския триъгълник...

 

 

 

... И ето ме, най- после съм във теб-

Триъгълник мистичен на Бермуда,

край мене са рогатите навред

танцувайки до острова на Куба!..

 

Възседнал най-големия делфин

е Тарторът им със брадата бяла-

на мен досущ, но само че по-фин

и с фигура по спортно изтъняла...

 

Помаха ми приятелски с ръка

и стори ми се той познат отдавна

когато кимна дружески с рога

и проговори осъзнато бавно:

 

-Не помниш ли, че ти ми обеща

в мига когато виеше от щастие

не друго, а самата си душа?..

-Днес искам я с Грехът!..

                                    Преди причастие!..

 

...Необичайно стихнали вълни

с очакване за предстоящо чудо

необяснимо и до наши дни-

измислен или не, но бях в Бермуда...

 

д-р Коста Качев

един петък, 13-то число

в Бермудския триъгълник

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??