15.03.2024 г., 11:26 ч.

В тъмното 

  Поезия » Любовна
72 1 0

Думите ми някъде избягаха.

И искам, но не мога да ги призова.

В тъмното съм цялата очакване,

И копнеж нахлува в моята душа.

 

В тъмното единствено си позволявам

Да мечтая твойте длани как,

с моите се съединяват

и не могат да се разделят.

 

В нощ на хиляди звезди,

дори и безлунна да е тя.

Не сме отделно аз... и ти...

И свършва мойта самота.

 

Щурци запяват в нежен хор,

Сърцата бият до полуда.

Радостни от мисълта,

Че аз и ти... ще бъдем.

© П. В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??