13.04.2007 г., 14:03 ч.

Вещица 

  Поезия
658 0 4
Тя идва всяка вечер в черно
и мами всеки с погледа си див.
Това момиче лековерно
изпраща зов, но е лъжлив.

Момчетата по нея полудели са.
С какво ли ги така плени?
Не знаят те кои са и къде са,
щом срещнат нейните очи.

Вещица! И него е омаяла -
едничкото ми нещо тя отне.
Магия ли му е направила -
да ме погледне вече и не ще?

Господи, как мразя синеоката,
вещицата с черните коси -
тя взе ми него и жестока е,
тя толкова сърца разби!

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??