4.11.2010 г., 14:34 ч.

Виртуално влюбване 

  Поезия » Любовна
1797 0 29

Влюбен съм във светлото ти вътре.

Сигурно си светла и отвън.

Чувството ми няма да помръкне

вън от виртуалния ми сън.

 

Още не познавам твойте устни -

мокри ли са, парещи, или...?

Не гадая. Вярвам, ще ги вкуся

и ще знам от радост как боли.

 

Още недовиждам силуета,

с който знам, че ще ме съблазниш.

Но ще стане. Вярвам в две и двеста:

влюбен ли си - как ще устоиш?!

 

Още ми е рано да съм с тебе

в голото ти любещо легло.

Ще се случи. Вярвам във вълшебства.

Ще започне, сякаш е било.

 

Сигурен съм, няма да помръкне

чувството ми, щом те видя вън.

Щом обичам светлото ти вътре,

хубостта ти вече не е сън.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??