1.07.2010 г., 23:11 ч.

Воля 

  Поезия
506 0 3

Изправи се, пътят продължава

и ще има път, даже и да спреш.

Зная, че сълзите ти в очите натежават,

ала те не връщат станалото днес.

 

Изтупай си палтото старо

и крачка гордо направи,

велик е този, който става

след падане, дори и да боли.

 

Времето не чакай, не лекува,

лекува волята да продължим.

Не можем ли да спрем да се преструваме -

от времето все повече ще ни боли.

 

И нищо, че е късно да се бориш,

борбата е символ на живот.

Да докажеш, че си Някой можеш,

само ако смело продължиш напред.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • лекува и обичта на близките :*
  • Съгласна съм, лекува волята, а времето просто си лети. наистина мотивиращо да се борим, да ставаме, когато паднем. много ми хареса
  • "лекува волята да продължим" - мотивиращо и откровено!
Предложения
: ??:??