21.08.2011 г., 22:43 ч.

Време за ново излюпване 

  Поезия
743 0 5

Монотонен и свръх безразличен,

като писък на влак за наникъде,

отминаваш светкавичен, твърд

и се скриваш обратно във себе си,

а пък аз като лошо дете

пак ти чукам на старата вратница -

да ми кажеш дали си добре...

Невъзможнико... искай любов

или тъй отвори - да се видим.

Май е време за ново излюпване.

Само дай ми сигнал, че се сривам!

Ти си тук, по–веществен от болка

и си повече болка от смърт.

Днес оставам отвън за последно,

утре влизам във тебе със взлом...

 

© Евгения Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??