12.04.2020 г., 9:50 ч.

За Цветница 

  Поезия » Хумористична
1166 5 5

Ще питам пък, нали съм още жива!

Надявам се на мен да не откаже.

От отговора вече ме присвива,

но нека разумът космичен каже!

 

Защо да не летя, бръмчи главата,

кроя му шапка на живот – плашило,

сега пък се оказва, че торбата

изчезнала с последното ми шило.

 

Кога ще ми се върне инструмента??

На шапката върбичка му бродирам

за Цветница!... Е, т‘ва с експеримента,

за доста тъпо вече го намирам!

 

 

Всички Цветя - бъдете живи и здрави!

© Всички права запазени

Вселената в безкрайната си строгост,
тупти с космичен, непонятен ритъм.
Каквото знам и то ми идва много
и затова замлъкнах, спрях да питам.
Търкулнах се - сълзица сред росата, ...
  563  13 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, Честит Празник, Краси! Поздравления!
  • Хубав да ви е цветния празник Наде, Мариана и Юри!
  • Хубаво е! Честит празник, Краси! 🌷🌸🌺
  • Цветница е любимият ми празник. Ти си много мила, Красе!
  • Благодаря на вдъхновителката, много мило
Предложения
: ??:??