17.12.2008 г., 20:09 ч.

За г-жа Наталия Йорданова 

  Поезия
692 0 2
Нямаше кой да ме хване за ръцете.
Ти ме хвана и ме издигна нагоре...
Родител нямах нито един до себе си -
нито майка, нито баща...
Ти ми стана и двете...
Накара ме да навляза в живота.
Направи ме щастлива...
Беше ми като "Ангел-хранител".
Нямах думи да ти благодаря...
Чувствах се като твоя дъщеря...
Идваше ми от вътре да ти река "Майко",
но все пак си имаш деца...
Благодаря ти, че не ме остави на пътя...

© Сабрина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??