21.01.2009 г., 20:36 ч.

За прошката, която не можах да дам... но и не исках! 

  Поезия » Друга
981 0 4

 За прошката, която не можах да дам... но и не исках!

 

Аз знам, глава не трябва да извръщам!
Аз знам, че мога да го спра,
но ето, като пaк назад се връщам
и безшумно пак след теб вървя.

 

Не чу ли мойте стъпки, скъпи?
Или за теб е по-добре така?
Да ме оставиш да се давя в свойте мъки,
чакаща прегръдката ти пак.

 

Сега видя как силно те обичах.
Сега омразата в очите ми гори,
а проклетата любов, която исках,
отиде си c изплаканите ми сълзи.

 

Ти не съжалявай, скъпи! Без това не можеш,
достатъчно ме унижи.
Искаш мойта прошка, но и аз сега не мога.
Питай Бог! Нека той да ти прости...

© Симс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??