Измислена или реална,
за теб живея в този свят.
Особена или банална,
на дните ти си моя цвят.
Измислена или реална,
вървиш със мене всеки ден.
И радостна или печална
ти ставаш моя вечен плен.
И в пъкала ще бъдеш моя,
и пак ще бъдеш с мене ти.
Във студ сибирски и във зноя
за теб сърцето ми пламти.
Но ако ли пък те загубя
и спра за теб да мисля аз,
от срам тогаз ще се погубя
и в ад ще гасне моят глас...
© Никола Апостолов Всички права запазени
Радвам се, че прочетохте, коментирахте и за дадената оценка1
Желая Ви хубав ден!